La pandèmia ajorna ‘La Nuit Européenne des idées’ fins el maig

S'havia de celebrar aquest divendres al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, organitzada per l'ambaixada francesa i amb la col·laboració de diverses entitats

Anunci de l'ajornament de l'acte a les xarxes socials.
Anunci de l'ajornament de l'acte a les xarxes socials. Altaveu

L'ambaixada de França ha anunciat a les xarxes socials l'ajornament de 'La Nuit Européenne des idées'. L'acte s'havia de fet aquest divendres al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany amb la col·laboració de diverses entitats. La nova data és el 2 de maig. L'ajornament és degut a la pandèmia que també ha afectat l'actuació del cantant Benjamin Biolay. En un principi s'havia anul·lat però no es descarta que es reprogrami.

'La Nuit des idées' s'emmarca en la presidència francesa de la Unió Europea (UE) i s'anuncia com una invitació a celebrar l’intercanvi de coneixements i idees entre països i cultures de tot el món. Enguany arriba a la sisena edició amb el tema 'Propers' per explorar les relacions individuals i col·lectives amb l'espai que ens envolta, a la llum del confinament viscut a molts països, però també de les transformacions de les darreres dècades, fetes per una interdependència augmentada entre països, però també d’un paradoxal replegament dins de les fronteres nacionals. L'activitat s'inclou en la 'Saison culturelle 2021-22'. 

En el programa estava inclosa l'actuació del cantant Benjamin Biolay a Escaldes-Engordany el pròxim 8 de febrer. En un principi, es va anul·lar a causa de la pandèmia però no es descarta que es pugui celebrar en una altra data. El concert està organitzat per l'ambaixada de França i el comú escaldenc.

Etiquetes

Comentaris

Trending