Ordino Clàssic arriba a l’Auditori Nacional amb un homenatge al món del cinema

El concert se celebrarà el 20 de desembre a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra

Comentaris

El cartell del concert.
El cartell del concert. Ordino Clàssic

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten ‘De pel·lícula!’ en la quarta cita de la tercera edició d’Ordino Clàssic, la qual se celebrarà el 20 de desembre a l’Auditori Nacional. El concert serà un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes pel·lícules, com ara Harry Potter, Cinema Paradiso o Moulin Rouge, entre altres. Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest divendres a la pàgina web de la iniciativa o a l’oficina de turisme d’Ordino, per un preu de 15 euros.

‘De pel·lícula!’ és una proposta musical i teatral en la qual “les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que ens ha fet somiar a través de les seves històries”. Músics i actors reviuran les bandes sonores d’algunes pel·lícules acompanyades de diàlegs en viu. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone després de la seva mort passat juliol.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules.

El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i la selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules, com ara 2046, James Bond, Harry Potter i la Pedra Filosofal, Esmorzar amb diamants, El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins i Moulin Rouge.

D’aquesta manera, Ordino Clàssic encara la recta final de la tercera edició, que es tancarà l’1 de gener del 2021 amb el tradicional Concert de Cap d’Any. Enguany, Ordino Clàssic vol “reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19”.

Comentaris

Trending