Música als museus per la nit de Cap d’Any

Cinc DJ del país han gravat una sessió de música electrònica al Carmen Thyssen, l’espai Columba i el Museu de l’Electricitat Mw Feda que es podrà veure després de les campanades

Museu de l'electricitat.
Museu de l'electricitat. FEDA

Cinc DJ andorrans han preparat el projecte ElectroArt en tres dels museus més destacats del país. Aquesta iniciativa, que es va iniciar l’any passat, es tracta de la gravació en format audiovisual d’una sessió de música electrònica que es podrà veure la nit de Cap d’Any després de les campanades. S’ha portat a terme amb el ministeri de Cultura, la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i el Museu Carmen Thyssen Andorra, l’espai Columba i el Museu de l’Electricitat Mw Feda.

La iniciativa, una idea original de la màquina del temps que es va impulsar el 2020 amb la Fundació Escena Nacional d’Andorra (ENA), es recupera per segon any consecutiu. Es fa amb la Fundació ONCA, amb la voluntat de fer arribar la música a totes les llars en una nit assenyalada. L’objectiu és promoure la cultura en un àmbit que està molt lligat amb l’oci nocturn i que està patint greus conseqüències arran de la pandèmia.

ElectroArt vol ser la fusió entre dues disciplines diferenciades per demostrar que aquest estil musical també pot vincular-se amb els museus. A més, vol oferir un producte fet a Andorra i de qualitat per celebrar amb seguretat l’entrada d’any 2022.

En l’enregistrament s’ha optat per oferir sessions que tenen una durada d’uns quaranta-cinc minuts i en el que es podran veure els diferents equipaments museístics escollits. L’Espai Columba serà el primer equipament que apareixerà al programa especial amb el Dj Montalvo (Marc Montalvo), amb l’enregistrament de la productora Mira Audiovisual. El Museu de l’Electricitat Mw Feda comptarà amb el Dj John Holt (Joan Holthoefer) i el Dj RobZnow (Robert Ferrari) amb la productora Alca Films. El darrer espai serà el del Museu Carmen Thyssen amb el Dj Richy Vuelcom (Ricard Capdevila) i la Dj Patricia Mantovani amb l’enregistrament a càrrec de la productora Citric.

Comentaris (1)

Trending