El Museu Casa Rull acull una nova mostra d’un jove artista del país

‘L’art de la fusió de la pissarra i fusta’, de Daniel Díaz, es podrà veure a l’espai expositiu fins al 24 d’agost

Comentaris

L'espai expositiu del Museu Casa Rull.
L'espai expositiu del Museu Casa Rull. SFGA

L’espai expositiu ubicat a l’entrada del Museu Casa Rull torna a acollir una nova mostra artística impulsada per artífexs del país. Aquesta vegada és el torn de Daniel Díaz, que proposa la mostra ‘L'art de la fusió de la pissarra i fusta’. La mostra neix amb la inspiració de l’observació de la natura i l’amor per la cultura pirinenca. Els elements que podrien simbolitzar aquesta cultura són la fusta, el ferro i la pissarra, presents tant en les construccions antigues com en les actuals.

Aquesta fusió, unida a la geometria present a la naturalesa, dona com a resultat tres taules, dos miralls, una làmpada i dos testos, úniques i fetes artesanalment que conviden a no oblidar els orígens. “El que vull transmetre amb les peces artesanals no és només una experiència visual sinó una experiència sensorial que s’aconsegueix cremant la fusta i raspallant-la fet que permet tenir un tacte molt agradable i simular que la peça és antiga malgrat que tingui poc temps de vida”, ha ressaltat Díaz.

L’espai habilitat per l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura permet continuar donar a conèixer la tasca i feina que desenvolupen els joves artistes del país. ‘L'art de la fusió de la pissarra i fusta’ es podrà veure fins al 24 d’agost. L’horari d’obertura de l’espai és de dimarts a dissabte de les 10 a les 14 h i de les 15 a les 19 h i diumenge de 10 a 14 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending