La mostra Kankaku/Sensacions s'inaugura dilluns a l'espai La Peixera

És una proposta visual col·lectiva de sis alumnes del taller de fotografia de l'escola d'art del comú d'Andorra la Vella

Muntatge amb algunes de les fotografies que s'exposen.
Muntatge amb algunes de les fotografies que s'exposen. Altaveu

'Kankaku/Sensacions' proposta visual col·lectiva de la M. Mar Anca, el Xavi Camacho, l’Areta Lima, la Tatiana Martin, l’Esther Pons i  la Carmen Soler, alumnes del taller de fotografia de l'escola d'art del comú d'Andorra la Vella s'inaugura aquest dilluns a l'espai La Peixera d'Escaldes-Engordany. La mostra estarà oberta fins al 12 de desembre.

 

 

La mostra forma part del projecte 'Haiku' inspirat, en aquest cas, del poeta Agusti Bartra, Cada dues setmanes un artista porta la seva obra basada en el concepte de haiku a l'espai expositiu de la Xarranca seguint un calendari que va fins al març del 2021. La primera a exposar va ser Montserrat Altimiras amb 'Gris... Grisos...'.

Els expositors han de recullir l'essència de l'haiku per fer-ne una interpretació en una sèrie de treballs, reflexions i col·laboracions entorn d’aquest gènere literari poètic, entre artistes del món de les arts plàstiques i visuals, l’escriptura, la música, la dansa i el teatre, entre d’altres. La Xarranca també té en marxa el projecte Circul’ART que consisteix a fer arribar, en préstec gratuït de tres mesos, obres d’art d’artistes andorrans a les cases de les persones que s’hagin abonat al projecte de manera gratuïta.

Etiquetes

Comentaris

Trending