Més de 1.300 persones van passar per l’Ordino Clàssic

Els promotors del certamen musical fan un balanç molt positiu de les cinc propostes del programa d’enguany

'Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!' de Northern Cellos.
'Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!' de Northern Cellos. ORDINO CLÀSSIC

Ordino Clàssic ha tancat la cinquena edició, amb propostes musicals diferents i més de 1.300 assistents. Els organitzadors del festival, liderats pel comú d’Ordino, fan un balanç molt positiu d’un certamen que té com a objectiu acostar a tothom la música clàssica i popular a través d’un concepte més actual i modern, tanca la cinquena edició amb un balanç molt positiu. Enguany, Ordino Clàssic ha presentat un programa amb cinc concerts que han tingut lloc entre el 23 d’octubre 2022 i l’1 de gener 2023.

La cinquena edició d’Ordino Clàssic va donar el tret de sortida amb Un concert en família, a càrrec de Violoncel·listes de Barcelona, format per Lluís Claret, Anna Mora i Daniel Claret. Hi van assistir unes 70 persones. Los Secretos en concierto va ser el segon concert d’aquesta edició. Gairebé 400 persones van gaudir, el passat 28 d’octubre, a l’Auditori Nacional d’Andorra, de la mà del grup de referència dins del panorama musical espanyol, Los Secretos, d’un recorregut pels temes més emblemàtics, com Déjame, Pero a tu lado o La calle del olvido.

Per la tercera cita, Ordino Clàssic va programar Northern Cellos. És probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics de l’Estat espanyol i un dels pocs d’Europa. L’Auditori Nacional d’Andorra va acollir més de 200 persones que van gaudir del concert, el passat 25 de novembre. El concert familiar, Un concert de conte, que es va programar el passat 18 de desembre va tenir una assistència de prop de 200 persones. El concert va anar a càrrec d’un sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Jordi Claret, Gaëtane Dunyslaeger, Manuel Martínez del Fresno, Olga Palou, Mireia Planas i Sylvie Reverdy.

L’1 de gener, també a l’Auditori Nacional d’Andorra, prop d’unes 500 persones van poder gaudir del concert Passions vieneses. Una particular història del concert d’Any Nou a Viena, interpretat per l’Orquestra Nacional Clàssica, dirigida per Albert Gumí. Aquesta actuació va ser l’encarregada de tancar la cinquena edició d’Ordino Clàssic i de donar la benvinguda a l'any 2023 amb les millors composicions de la nissaga Strauss.

El comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà asseguren tancar “una altra edició d’Ordino Clàssic, una iniciativa cultural que continua consolidant-se al país amb una proposta musical que connecta la seva part més clàssica amb una visió contemporània i actual” amb unes molt bones sensacions i la voluntat de seguir programant música clàssica des de l’òptica esmentada.

Etiquetes

Comentaris

Trending