Mayte Martín oferirà un recital de flamenc tradicional a Sant Julià

L'organització ha decidit que el 10% de la recaptació vagi a Open Arms que està treballant en tasques de suport als refugiats de la guerra d’Ucraïna

Comentaris

Representants de l'ambaixada espanyola, i del comú de Sant Julià amb l'organitzadora del concert Dolors Vallespí (segona per la dreta).
Representants de l'ambaixada espanyola, i del comú de Sant Julià amb l'organitzadora del concert Dolors Vallespí (segona per la dreta). B.N.

El cicle 'Laurèdia Flamenca' torna aquest dijous amb el concert de Mayte Martín que estarà acompanyada a la guitarra per José Gálvez. Serà la tercera vegada que la cantaora catalana ofereixi un concert a Andorra després dels de la plaça del Poble i de l'Auditori Nacional.  L'actuació, que tindrà lloc aquest dijous a les 21.30 hores a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria, s'ha presentat aquest dimarts en roda de premsa. L'organització ha decidit que el 10% de la recaptació vagi a Open Arms que està treballant en tasques de suport als refugiats de la guerra d’Ucraïna.

El cònsol major Josep Majoral,  ha assegurat que és  "un nou esdeveniment per dinamitzar la parròquia”. En la presentació també ha estat present l’ambaixador d’Espanya, Àngel Ros que ha comentat que ha volgut destacat el protagonisme de Sant Julià de Lòria “especialment important en el món de les arts escèniques, la música i en definitiva de l’activitat artística que el fan un referent al país”. L’organitzadora de Laurèdia Flamenca, Lola Vallespí ha destacat la trajectòria de Mayte Martín i la capacitat de fer incursions en d’altres estils musicals a banda del flamenc i ha dit que a Sant Julià serà un recital clàssic. Ha explicat que ha triat Open Arms per donar-los part de la recaptació per la “seva forma de treballar i la transparència”.

Vallespí ha afegit que el recital s'inclou en els actes del Dia Internacional de la Dona tot destacant el seu paper en el flamenc. Mayte Martín és una cantaora i compositora que va descobrir el llegendari pianista Tete Montoliu i que el 1987, amb tan sols 22 anys, va guanyar el premi més prestigiós de flamenc que s’atorga a Espanya: la Lámpara Minera que es concedeix en el marc del Festival Internacional del Cante de Las Minas a la localitat murciana de La Unión.

Les entrades es poden comprar a l’espai d’atenció al client d’Illa Carlemany. El cicle continuarà el mes d'octubre amb més activitats a banda dels concerts coincidint amb la festa nacional espanyola del dia 12.
 

Comentaris

Trending