Manuel Montobbio presenta el seu nou llibre, ‘Rambles de la Vida’

L’autor barceloní va estrenar la seva última obra poètica, inspirada en les seves condolences arran dels atemptats del 17 d’agost de 2017

Presentació del llibre de Manuel Montobbio
Presentació del llibre de Manuel Montobbio

L’autor català, Manuel Montobbio, va presentar ahir el seu nou llibre ‘Rambles de la Vida’, basat en les seves condolences arran dels atemptats del 17 d’agost de 2017 a Barcelona. A l’esdeveniment, celebrat a l’ambaixada espanyola a Andorra, hi van participar també l’ambaixador, Ángel Ros, i els escriptors, Josep Dallerès i Manel Gibert.

‘Rambles de la Vida’ és la darrera obra poètica escrita per Montobbio, i guarda al darrere una reflexió, tal com s’explica al llibre “un acte de recerca de l’ànima, de la curació de la seva ferida, resposta a les preguntes sense resposta; d’afirmació de la vida i l’esperança”. Els versos que es troben en aquestes pàgines tenen el seu origen i la seva raó de ser en els que ja va escriure el mateix autor al llibre de condolences que es va obrir a la firma del públic arran dels atemptats del 17 d’agost de 2017. En aquell moment, Montobbio era ambaixador d’Espanya a Andorra.

En aquest llibre, Montobbio convida al lector a fer un recorregut per les Rambles, però no únicament per les físiques, ubicades a Barcelona, sinó per les de la vida, la meditació i l’esperança. Com s’explica a la sinopsi, “traguem fora les Rambles que ens habiten endins, fer entre tots les Rambles de la vida, de les Rambles poesia, de les nostres Rambles les Rambles”.

Comentaris

Trending