La lluna es passeja pel Valira d’Orient

La instal·lació ‘Allunatges’ del britànic Luke Jerram protagonitza la segona jornada del Canillo Escènic Arts

La instal·lació del britànic Luke Jerram.
La instal·lació del britànic Luke Jerram. oriol vilella

La segona jornada del Canillo Escènic Arts ha destacat per la instal·lació d’ ‘Allunatges’, el ‘Museum of the Moon’ creat pel britànic Luke Jerram, una reproducció fidel del satèl·lit de la Terra. El reflex de la lluna sobre el riu Valira d’Orient ha il·luminat els rostres dels presents, que caminaven pel passeig del Riu canillenc i que s’han mostrat d’allò més entusiasmats amb la proposta artística.

Aprofitant la llum de la lluna, la companyia l'Animal ha presentat, justament, els ‘Contes a la Llum de la Lluna’. Durant les nits que hi haurà la instal·lació il·luminant el riu de Canillo, l’actriu Lua Roca ha explicat un conte de ‘Les mil i una nits’.

IMG 5386 (1)
Un moment del muntatge de la companyia Oh Quel Dommage! | ORIOL VILELLA

També aquesta tarda, en dos passis, la companyia Oh Quel Dommage! ha fet riure als espectadors que els han vist a la plaça del Prat del Riu, amb el seu número de la mare cansada d'atendre el seu bebè, l'esgotament de la qual la fa profundament inestable. Nens i pares reien a l'uníson veient els despropòsits d'aquesta mare cansada. Per acabar d’arrodonir la jornada, la Jove Companyia de Dansa ha ofert el seu espectacle ‘Jove Revolució’, espectacle de creació pròpia i que ha tingut el públic atent durant la mitja hora de durada de l'espectacle.

Comentaris

Trending