Lluís Casahuga, nou president de la Societat de Drets d’Autor

Pren el relleu de Juan Diego Camuñez, en el càrrec des del 2016, i tindrà Lluís Dejuan com a vicepresident

Lluís Casahuga, durant un concert.
Lluís Casahuga, durant un concert.

La Societat de Drets d’Autor i Drets Veïns (SDADV) ha canviat de president. El consell d’administració de l’entitat ha fet públic el relleu al capdavant de l’ens, que fins ara dirigia Juan Diego Camúñez. Lluís Casahuga ha estat l’escollit. Fins ara, el nou màxim responsable era el representant dins de l’òrgan dels titulars de drets sobre produccions de fonogrames. El vicepresident serà Lluís Dejuan.

La decisió es va perdre ara fa unes setmanes, concretament en una reunió celebrada el 6 de març. Ara, però, és quan s’ha donat a conèixer. Per tant, l’SDADV tindrà una nova direcció encapçalada per Casahuga i amb Dejuan com a segon.

Segons s’informa en el comunicat que s’ha fet públic per oficialitzar el relleu, Casahuga és guitarrista, compositor, productor i artista sonor i dels nous mitjans. Format al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, té el títol superior en l’especialitat de guitarra. També un postgrau en sonologia aplicada a la composició musical i un màster en composició electroacústica. Entre els treballs fets darrerament, destaca la banda sonora del documental ‘Pep Aguareles, poètica de la imatge’.

Des de l’SDADV s’ha volgut destacar que “tenir un professional d’aquest recorregut al capdavant és una decisió cabdal per continuar perseguint els objectius”. Entre ells, recorden, el de “salvaguardar el respecte envers els drets d’autor i veïns” així com “la promoció de la cultura i la creació en general a Andorra”.

El relleu a l’entitat es produeix després de sis anys de mandat de Camúñez, que va ser escollit el maig del 2016. Per la seva banda, Dejuan, per la seva banda, substitueix Laura López.

Etiquetes

Comentaris

Trending