Líquid Dansa estrena l’obra Por + Desig

La companyia representarà la peça dintre de la programació de La Cultura no s’atura, i es farà el divendres 21 de gener al Teatre de les Fontetes de la Massana

Comentaris

Cartell de l'obra POR + DESIG, de Líquid Dansa.
Cartell de l'obra POR + DESIG, de Líquid Dansa. Líquid Dansa

Por + Desig és l’obra que la companyia artística Líquid Dansa representarà dintre de la programació La Cultura no s’atura. La peça, recolzada pel Ministeri de Cultura, s’estrenarà divendres, 21 de gener, al Teatre de les Fontetes de la Massana, a les 20:30. Es tracta d’una obra de 40 minuts que, segons expliquen des de la companyia, suma la dansa, el moviment, el gest i el text per explorar i fer una immersió al voltant de dos conceptes com la por i el desig.

El repartiment de Por + Desig estarà composat per tres intèrprets i ballarines membres de la companyia, i són Verònica Pérez, Aina Pérez i Mònica Vega. Per a aquesta ocasió també es compta amb una convidada especial, com és l’actriu andorrana Claudia Riera, que completa l’elenc i dóna veu i cos als moments més teatrals de la creació.

Alfons Casal, director i dramaturg de la peça, ha treballat amb les ballarines de Líquid Dansa per donar intenció a cada coreografia. En la posada en escena estableix un treball de dramatúrgia conceptual sobre les connexions entre el desig i la por. Per fer-ho planteja una al·legoria onírica sobre les estructures de poder en les societats humanes, i com es construeixen a partir de dinàmiques on entren en joc els conceptes de la por i el desig.

Gràfic La Cultura no s'atura
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending