Els joves es fan seu el Dia mundial del teatre

La Jove Companyia Nacional d’Andorra i el grup sorgit del Punt 400 de la Massana arrenquen l’aplaudiment del públic en les seves respectives representacions

'LA TERCERA ONADA', DE LA JOVE COMPANYIA NACIONAL D'ANDORRA.
'LA TERCERA ONADA', DE LA JOVE COMPANYIA NACIONAL D'ANDORRA. TONY LARA / COMÚ ANDORRA LA VELLA

El Dia mundial del teatre és jove. Almenys a Andorra. La Jove Companyia Nacional d’Andorra i el grup sorgit al tomb del Punt 400 de la Massana han estat els encarregats de donar sentit a l’esmentada commemoració internacional. Uns i altres han arrencat l’aplaudiment del públic en les seves respectives representacions.

El grup que està a l’aixopluc de l’Escena Nacional haurà fet aquest cap de setmana una doble sessió. I amb dos muntatges diferents. Aquest dissabte va ser el torn de ‘La tercera onada’ i aquest diumenge l’obra que ofereix la Jove Companyia Nacional d’Andorra és ‘Arrels d’arreu’. Almenys en la primera representació, la compenetració entre actors i públic va ser prou bona.

Un moment de la representació del grup massanenc.
Un moment de la representació del grup massanenc.

També bona resposta va obtenir el grup massanenc. En aquest cas van representar ‘Sex Education: trencant etiquetes’. Els actors van interpretar diferents situacions de discriminació que es viuen en una aula d’institut, ja sigui per gènere, per nivell cultural o perquè es produeix un assetjament. A més van interpretar diferents coreografies de dansa, molt aplaudides pel públic.

 

GRUP NOU

Un dels aspectes destacats va ser justament la gran acollida per part del públic. “Estem aconseguint que els joves s’interessin pel teatre, no només com a actors sinó també com a espectadors. A més, hem vist com a través de la cultura es pot fer poble, perquè han vingut a les Fontetes molts massanencs atrets per aquesta proposta”, ha explicat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

El projecte de creació d’un grup de teatre ha tingut tan èxit, que ja s’ha format un nou grup, amb joves de 12 a 15 anys, que estan preparant una obra juntament amb la gent gran de la Massana.

Etiquetes

Comentaris

Trending