Jonaina Salvador interpretarà ‘Carmen’ al Gigli Opera Festival d’Itàlia

La popular òpera es representarà el pròxim dia 17 a Recanati en una nova col·laboració entre Andorra Lírica i Villa in Canto

Jonaina Salvador en el paper de Carmen a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.
Jonaina Salvador en el paper de Carmen a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Andorra lírica

La soprano Jonaina Salvador representarà el paper de Carmen en l'opera que es representarà el pròxim dia 17 sota la batuta del mestre Riccardo Serenelli, al Gigli Òpera Festival de Recanati (Itàlia). És una nova col·laboració entre Andorra Lírica i Villa in Canto.

Salvador ja es va posar en la pell de la cigarrera Carmen, una de les òperes més conegudes, el 2016 a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Va ser en una versió reduïda de l’original de Georges Bizet. La representació va comptar amb la participació del Cor de Cambra de les Valls d'Andorra i del Cor dels Petits Cantors. Hi van intervenir sis artistes, dels quals quatre cantants amb Guillem Forné en el paper de Morales.

L’argument de 'Carmen' ens situa a Sevilla, en un marc de càntics i tabernes i amb una jove gitana com a protagonista: Carmen, una dona contemporània, passional, determinada i, sobretot, orgullosa de la seva llibertat. D’ella s’enamora perdudament Don José: un caporal de la guàrdia que quedarà totalment embruixat i captivat pels dots de seducció de la jove, qui aconseguirà plenament el seu objectiu: que Don José desobeeixi els seus superiors i acabi unint-se als contrabandistes, renegant així de la seva vida anterior i de la seva promesa Micaela.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending