La Jocand tanca les inscripcions per les proves d’accés aquest diumenge

La selecció es durà a terme el 29 de maig i agafaran 10 joves per fer les diferents tasques que hi ha en una companyia teatral

Cartell promocional de la segona promoció de la Jocand.
Cartell promocional de la segona promoció de la Jocand.

El procés de selecció per a la segona promoció de la Jove Companyia Nacional d'Andorra està en marxa. De fet, aquest diumenge acaba el termini per presentar candidatures abans de realitzar la prova final el 28 de maig. De tots els inscrits en sortiran 10 que treballaran durant dos anys en les diferents funcions que hi ha en formació d'aquestes característiques.

Recta final per a les persones interessades a formar part de la Jove Companyia Nacional i és que aquest diumenge és el darrer dia per poder inscriure’s a les proves d’accés. Unes places que estan obertes a tots els joves entre 16 i 21 anys que vulguin formar part d’aquest projecte i que tinguin formació, contacte o experiència amb les arts escèniques, plàstiques o audiovisuals. Es tractarà de la segona promoció que sortirà de l’entitat.

A les proves se seleccionaran uns 10 joves artistes que treballaran junts en diferents projectes durant dos anys. No només en sortirà els actors i actrius, sinó també els que s’encarregaran de l’escenografia, el vestuari, la il·luminació, l’espai sonor i audiovisual i, fins i tot, l’ajudant de direcció.

Les persones interessades a presentar-se s'han de descarregar les bases que trobaran a les xarxes socials de l'entitat. A les bases, a més del formulari per fer efectiva la inscripció, també hi han els textos que s'hauran de preparar per presentar-se a les proves del 29 de maig.

Etiquetes

Comentaris

Trending