‘Inventant un després’, de la Fundació ONCA, candidata a ser la millor cançó del confinament

El tema, gravat per fins a 27 artistes per col·laborar amb la campanya #JoSumoPerAndorra, és un dels 50 que ha seleccionat la revista ‘Enrerrock’ per fer una votació entre els seus lectors

Un instant del vídeo amb la cançó 'Inventant un despres'.
Un instant del vídeo amb la cançó 'Inventant un despres'. Fundació ONCA

Al llarg dels dos mesos llargs de confinament, són molts els músics i artistes que, des de casa seva, han intentat animar la gent amb cançons. Entre ells, la Fundació ONCA, amb el tema ‘Inventant un després’. El vídeo és un dels 50 que la revista catalana ‘Enderrock’ ha seleccionat per fer triar entre els seus lectors i els internautes quina és la millor composició basada en la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

La cançó es va impulsar per ajudar a la campanya de recollida de fons contra la Covid-19 #JoSumoPerAndorra. Va comptar amb la col·laboració del músic Santi Casas i la va escriure el comissari artístic de la Fundació, Albert Gumí. Fins a 27 artistes van aportar el seu gra de sorra al vídeo, que va ser compartit a xarxes socials.

Un instant del vídeo amb la cançó 'Inventant un despres'.

Relacionat

La Fundació ONCA presenta el tema 'Inventant un després'

La lletra va comptar amb la participació de persones particulars, seguidores de la Fundació. Molts van fer arribar propostes per alguna estrofa o idees sobre què els agradaria fer una vegada s’hagi acabat el confinament.

La revista ‘Enderrock’ ha volgut escollir quina és la millor cançó en català composta, gravada i publicada a la xarxa durant el confinament. Per ajudar s’han preseleccionat 50 temes d’artistes de tot el territori de parla catalana. Entre elles, hi ha ‘Inventant un després’. La votació s’allargarà fins al 31 de maig.

Etiquetes

Comentaris

Trending