Els Hysteriofunk omplen l’Auditori Nacional per presentar el seu darrer disc

El grup andorrà, que enguany celebra els 25 anys de vida, ha tocat les cançons del seu nou treball, ‘Arnes’ però també temes del passat fent boca pel concert que el 21 de novembre, amb la JONCA, servirà per commemorar les bodes de plata

Comentaris

Un instant de l'actuació dels Hysteriofunk
Un instant de l'actuació dels Hysteriofunk HYSTERIOFUNK

L’Auditori Nacional ha acollit aquest dijous el concert amb el qual els Hysteriofunk presentaven el seu nou disc. ‘Arnes’ és el títol del darrer treball de la banda en un 2021 molt especial. I és que compleixen 25 anys de la seva fundació. El recinte es va omplir per assistir a l’actuació, la primera de les dues previstes aquesta tardor. La segona serà, d’aquí poc menys d’un mes, amb la JONCA.

El grup format, entre altres per Lluís Cartes, Oriol Vilella o Albert Freixas feia dies que esperava amb ànsia el retorn a l’escenari i el retrobament amb els seguidors. I aquests tenien ganes d’Hysteriofunk. Va quedar demostrat amb el fet que l’Auditori es va omplir gairebé totalment per seguir el concert.

Els components d'Hysteriofunk.

Relacionat

25 anys... de vinil

L’actuació va servir per fer la posada de llarg del darrer disc de la banda ‘Arnes’, que fa una setmana es va posar a la venda i, també, es va penjar a les plataformes digitals. A més, però, també es va aprofitar per repassar els títols més coneguts d’una llarga i fructífera trajectòria, amb 25 anys de vida. Hi ajuda el recordatori que ha suposat la reedició en format vinil dels primers treballs de la banda.

No serà l’única vegada que, al llarg d’aquesta tardor, els músics andorrans trepitgin l’escenari de l’Auditori. De fet, de cara al 21 de novembre hi ha previst un concert ja centrat a commemorar les bodes de plata del grup. En aquest cas, l’actuació serà conjunta amb la JONCA.

Etiquetes

Comentaris

Trending