25 anys... de vinil

Hysteriofunk reeditarà a la tardor en aquest format nostàlgic els dos primers àlbums de la banda, ‘Random’ i ‘Juanjo’ amb la voluntat de fer-ho, ja l’any vinent, també amb el tercer i quart com a forma de commemorar el quart de segle del grup

Un quart de segle de vida no se celebra cada dia. Al contrari. I, per això, cal fer alguna cosa especial per l’efemèride. Això és el que han pensat els integrants d’Hysteriofunk, un dels grups andorrans més veterans. Fan 25 anys i ho volen commemorar recordant els seus primers discos. I els tornaran a editar. En aquest cas, però, en el format més nostàlgic possible: el vinil.

“La idea és reeditar els quatre primers”, explica Oriol Vilella. El guitarrista del grup apunta que el del debut, ‘Random’, ja s’ha resmasteritzat i a la tardor tornarà a veure la llum. Ho farà, això sí, en una edició limitada de 100 exemplars. Tranquil·litat. “Si fa falta, en farem més”, avança el músic. La gran novetat, però, serà el format.

I és que, en el seu dia, Hysteriofunk va debutar via CD. En aquella època, els discos de vinil havien quedat gairebé oblidats. Ara, però, han tornat a agafar protagonisme i, per tant, si se celebrava els 25 anys què millor que fer-ho recuperant el format més nostàlgic de la música. “Ha quedat molt bé; també hi ha una actualització del so”, revela Vilella.

E5HPsTLWUAMf hi
La portadada de l'àlbum.

De fet, no serà un disc. Seran dos. Perquè ‘Random’ durava més d’una hora i, per tant, l’àlbum complet no cabia en un de sol. De fet, en realitat, seran tres, perquè el pack també inclourà el CD. Per a tots els gustos, doncs. El preu? Encara per acabar de definir, però se situarà entre 25 i 30 euros.

Paralel·lament, ja es treballa en la reedició del segon disc, ‘Juanjo’. La idea és que també estigui enllestit a la tardor. A partir d’aquí, els dos següents àlbums es llençarien l’any vinent en funció de l’acollida que tinguin els primers.

 La publicació de la nova versió dels CDs es vol que coincideixi amb els dos concerts que Hysteriofunk té a l’agenda de la tardor. Tots dos seran a l’Auditori Nacional d’Ordino. El primer servirà per presentar el darrer disc: ‘Arnes’. El segon, conjuntament amb la Jonca, per celebrar els 25 anys de vida.

Comentaris

Trending