Hysteriofunk interpretarà el seu nou disc a la Fada Ignorant aquest diumenge

Els cinc temes que componen el treball discogràfic tenen una durada de 30 minuts aproximadament i estan inspirats en el llibre ‘Arnes’, de David Gàlvez

Comentaris

El logotip del grup
El logotip del grup Hysteriofunk

El diumenge vinent a les 12:30 hores tindrà lloc la presentació del nou treball discogràfic d’estudi, aquest cop en disc de vinil, d’Hysteriofunk a la Fada Ignorant. A l’acte assistiran els components del grup: Lluis Cartes, Roger Casamajor, Oscar Llauradó i Oriol Vilella, i interpretaran els cinc temes que componen el nou disc, d’una durada de 30 minuts aproximadament.

Aquest nou treball anomenat “Arnes” s’inspira del llibre homònim de David Gàlvez. La col·laboració entre el grup andorrà i l’escriptor va començar amb el disc “Forma”, en el qual Gàlvez posa text a la música. El grup ha fet una edició limitada de 100 discs de vinil editat per el segell discogràfic andorrà SEMM, que es posaran a la venda a la Fada Ignorant, la FNAC i la llibreria La Puça al preu de 20 euros. El llançament digital a través de les plataformes de música en línia es farà el dia 23 d’octubre.

Etiquetes

Comentaris

Trending