Guillermo Cervera deixa la direcció del Thyssen que incorpora Teresa Areny com a cap de projectes

El fins ara director es dedicarà a ple temps a la col·lecció privada de la baronessa

Guillermo Cervera durant una roda de premsa.
Guillermo Cervera durant una roda de premsa. Altaveu

Guillermo Cervera ha deixat de ser el director de Museu Thyssen d'Escaldes-Engordany per dedicar-se a ple temps a la col·lecció privada de la baronessa. Aquesta renúncia va lligada a l’entrada com a patró de la Fundació Museand, i assumeix el comissariat artístic de les dos exposicions projectades per al 2021 i el 2022. Cervera és el màxim responsable del discurs artístic entre la col·lecció i el museu.

El patronat de Museand ha aprovat la incorporació de Teresa Areny, com a cap de projectes del Museu Carmen Thyssen Andorra, tasca que combinarà amb la de cap de producció de la Fundació ONCA.

La seva carrera professional de prop de 30 anys com a gestora cultural "és la que acredita el nou encàrrec de Museand posant l’accent en la coordinació del funcionament del museu, en reforçar els projectes iniciats des de l’inici amb la complicitat de l’equip del museu i en incentivar la creació de nous projectes culturals creant sinergies de col·laboració amb el teixit cultural del país".

Areny havia estat directora del Centre Cultural i de Congressos Lauredià i ha destacat sempre per la seva implicació en el món de la cultura, amb una incursió en el món dels mitjans de comunicació com a directora de l'emissora Ser Andorra. Cervera ha explicat que el relleu és efectiu des d'aquest mateix dimarts.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending