El grup The Scarlett Brotherhood ultima el seu primer disc

La formació oferirà un concert aquest dissabte a l’Auditori Nacional en el qual donaran a conèixer, entre altres, el deu temes que estaran al treball que volen treure abans de final d’any

Els integrants de The Scarlett Brotherhood.
Els integrants de The Scarlett Brotherhood.

L’Auditori Nacional acollirà aquest dissabte un concert del grup andorrà The Scarlett Brotherhood. Serà la posada de llarg de la banda, que aprofitarà per donar a conèixer els temes que formaran part del seu primer disc. Aquest ha de veure la llum, autoproduït però sota el segell Andorra SEMM.

The Scarlett Brotherhood està formada per Robert Pujol (Billy Bob), Laura Estiarte (Lady Scarlett), Àlex Bagaria (Doc), Elias Porter (Fast Fingers) i Òscar Llauradó (Lucky Luke). Aposten per una música que barreja estils genuïnament americans. Entre ells, el blues, el folk o el bluegrass.

També són particulars els instruments emprats en les seves composicions: banjo, guitarra, harmònica, violì, ukelele o contrabaix. Amb aquests es plantaran sobre l’escenari de l’Auditori Naciona, en un concert que començarà a dos quarts de deu. Durant el mateix, tocaran, entre altres, els deu temes que formaran part del disc que ha de veure la llum abans de finals d’any.

La voluntat és que sigui tingui un format físic amb les deu cançons. Encara està per definir si serà en CD o en vinil. En tot, cas, si algú vol saber que es trobarà al disc, ho té fàcil. Només cal seguir el concert d’aquest dissabte.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending