El Grup de Folklore Casa de Portugal recupera les seves ‘Memòries’

El llibre que celebra els 25 anys de vida de l’entitat s’ha presentat a Encamp i vol ser un “record” per tots els que “han format part d’aquesta família”

Les autoritats presents a l'acte amb el llibre,
Les autoritats presents a l'acte amb el llibre,

‘Memòries d’argent’. És el títol del llibre que serveix per celebrar el 25è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal, una de les associacions culturals més actives del país. El volum s’ha presentat aquest vespre a Encamp amb la voluntat, segons ha explicat el seu autor i director artístic de l’entitat, José Luís Carvalho, d’esdevenir “un record” per a tots els qui han posat el seu gra de sorra al llarg d’aquestes dues dècades i mitja de vida.

La sala d’actes del Complex Esportiu i Sociocultural ha estat l’escenari de la posada de llarg d’una obra de la qual s’han editat 200 exemplars que es vendran a 20 euros. Serveix per recordar quina “ha estat l’activitat del grup durant aquests 25 anys”. En total, es recopilen 800 fotografies, seleccionades de les més de 4.000 de l’arxiu de l’entitat. “Expliquem quines han estat les vivències així com les activitats més importants que hem fet”, ha comentat Carvalho, que recorda que, actualment, hi ha 60 integrants però que al llarg de la seva història pel Grup de Folklore han passat més de 200 persones.

“És un record per tots aquells que han estat part d’aquesta família”, ha comentat el director artístic. L’acte ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura, Sílvia Riva.

20210429 200120
El llibre del Grup de Folklore.

Etiquetes

Comentaris

Trending