Govern, el comú de la Massana i Hongria impulsen la mostra ‘New Visegad Photography’

L’exposició, que es podrà veure fins al 4 de febrer a la sala Closeta petita, ha estat inaugurada aquest divendres en un acte amb la presència de la ministra d’Exteriors Maria Ubach, i la cònsol, Olga Molné

Comentaris

Prèviamet, la ministra Ubach ha mantingut una reunió amb la seva homòloga hongaresa.
Prèviamet, la ministra Ubach ha mantingut una reunió amb la seva homòloga hongaresa. SFGA/ C.ESTEVE

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, han assistit aquest divendres a la tarda a l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica hongaresa ‘New Visegrad Photography’. L’acte també ha comptat amb la presència de l’ambaixadora d’Hongria a Madrid, Katalin Tóth, i de la curadora i co-comissària de l’exposició, Kristina Löbl.

L’acte ha estat organitzat conjuntament per les tres institucions. Per un costat, els ministeris d’Exteriors tant d’Andorra com del país magiar; per l’altre, el comú massenenc. El motiu? La presidència hongaresa del grup Visegrad V4, l’‘International Visegrad Fund’ i l’entitat ‘EDGE Communications’, una agència d’art hongaresa i principal organitzadora.

L’exposició ‘New Visegrad Photography’ presenta una selecció d’obres d’un grup destacat d’artistes acabats de graduar en universitats d’art de la República Txeca, Hongria, Polònia i Eslovàquia (Grup de Visegrad –V4-). Està reconeguda com una “marca pròpia” i ja ha visitat diverses ciutats arreu del món com Viena, Berlin, Tel-Aviv, Nova York i Barcelona.

I, ara, arriba a Andorra. La mostra s’exhibirà a la sala Closeta petita del comú de la Massana durant dues setmanes, fins al 4 de febrer. Estarà oberta al públic entre les onze del matí i les cinc de la tarda.

Etiquetes

Comentaris

Trending