Govern al•lega una manca d’espai adequat per suprimir la mostra dels 40 anys

L'executiu respon a una pregunta de la consellera socialdemòcrata, Susanna Vela sobre l'exposició que havia de complementar el documental i el llibre

Comentaris

Acte commemoratiu dels 40 anys de Govern.
Acte commemoratiu dels 40 anys de Govern. ALTAVEU

La mostra dels 40 anys de Govern no es farà. Segons la resposta del ministre de Presidència, Jordi Gallardo a una pregunta de la consellera socialdemòcrata, Susanna Vela, "l’alteració del calendari d’execució de les obres de la sala d’exposicions d’Andorra la Vella va comportar una modificació de la programació de les exposicions previstes, i per tant s’ha procedit a una recerca d’espais alternatius. Acabada la recerca dels possibles espais, s’evidencia que els espais possibles no compleixen els requisits museogràfics per al format d’exposició que es pretenia dur a terme".

La mostra formava part de la commemoració dels 40 anys de Govern juntament amb el documental GOV40, i un llibre amb textos de l'historiador Joan Peruga i il·lustracions de Pilarín Bayés. El documental va ser molt criticat per l'oposició, especialment pel partit socialdemòcrata en considerar que se n'havia fet una visió massa partidista en benefici de Demòcrates.. El passat 1 d'abril, Susanna Vela va entrar una pregunta relativa a l'exposició, sol·licitant el nom dels responsables o la modalitat de contractació.

En la resposta, s'especifica que les persones responsables de la mostra i de la recerca històrica eren Josep Maria Ubach, Francesc Rodríguez, i Jordi Guillamet.  La previsió de la durada era de sis mesos, amb l’objectiu de donar l’opció de visitar-la als escolars del país. El pressupost que hi estava destinat era de 40.000 euros i no havia de ser itinerant.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending