Gospel i ‘El Trencanous’ al desembre en una nova edició del Colors de Música d’Escaldes

El concert de The Black Heritage Choir i l’actuació del Ballet de Barcelona seran, respectivament, el 9 i el 13 de desembre a la sala Prat del Roure

Actuació de The Black Heritage Choir.
Actuació de The Black Heritage Choir. ARXIU

El cicle Colors de Música disposarà aquest proper hivern, aquest desembre per ser concrets, de sengles actuacions de gospel i del muntatge de dansa ‘El Trencanous’. El concert de The Black Heritage Choir i l’actuació del Ballet de Barcelona seran, respectivament, el 9 i el 13 de desembre a la sala Prat del Roure d’Escaldes. I les entrades en posaran a la venda per 10 i 15 euros, també de forma respectiva, sense que hagin de pagar els menors d’onze anys almenys en la segona actuació.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, les contractacions ja han estat acordades pel comú d’Escaldes. En concret, al grup de gospel, que oferirà el projecte ‘5oth Amazing Grace. A gospel celebration to Aretha Franklin’, se li han d’abonar 12.000 euros a través de l’empresa Conciertos del Norte. De la seva banda, l’actuació del Ballet de Barcelona, quant a catxet d’aquesta companyia, és de 14.333,34 euros.

En tots dos casos hi ha inclosos els impostos corresponents (en aquest cas l’IRNR). En canvi, però, els muntants esmentats no inclouen ni les despeses d’allotjament ni les despeses inherents a la fitxa tècnica. Això és, necessitats d’escenari, de so, de llum… Les actuacions, s’ha dit, estan previstes per al 9 i el 13 de desembre respectivament.

Comentaris

Trending