Fins a 230 títols a l’estand d’Andorra a la Setmana del llibre en català

La 40a edició se celebrarà del 9 al 18 de setembre a Barcelona, al Moll de la Fusta, i es tindran edicions de diferents associacions del país, a més de la revista Portella i la de l’Àgora Cultural

Una imatge d'una edició anterior de la Setmana del llibre en català
Una imatge d'una edició anterior de la Setmana del llibre en català

El ministeri de Cultura i Esports, a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, tornarà a participar a la Setmana del llibre en català, que tindrà lloc del 9 al 18 de setembre a Barcelona, al Moll de la Fusta. La trobada d’enguany és la 40a edició i Andorra hi serà present sota un mateix estand, el número 65. Allà es reuniran les edicions del Govern, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu. Així, s’oferiran prop de 230 títols, incloses la revista Portella i la que edita Àgora Cultural cada any.

Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són promoure el sector editorial andorrà i pirinenc, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu. L’Associació Llibre del Pirineu rep el suport també de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats. A més, també es disposaran d’obres d’autors andorrans publicats per segells catalans com Pagès, Grup 62 o Males Herbes.

La presència andorrana s’acompanya de diverses activitats que tindran lloc en diversos espais. Destaquen les presentacions de novetats del dia 17 de setembre que els organitzadors de la Setmana han agrupat sota el nom el Matí d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending