Fins a 1.200 euros en material a la Marató fotogràfica de l’Andorra Shopping Festival

L’Escola d’Art del comú de la capital organitza de nou aquest concurs, que enguany inclou una categoria d’instantànies fetes amb telèfon mòbil

Un instant d'una darrera edició de l'Andorra Shopping Festival.
Un instant d'una darrera edició de l'Andorra Shopping Festival.

La Marató fotogràfica celebra el seu sisè aniversari de nou durant l’Andorra Shopping Festival. Tindrà lloc el proper 13 de novembre, i pretén donar a conèixer el país des d’un punt de vista lúdica. Al concurs hi poden participar els amants de la fotografia, i poden emportar-se fins a 1.200 euros de premi en material fotogràfic. Les imatges es poden fer amb càmera digital i amb telèfon mòbil.

La iniciativa, que organitza l’Escola d’Art del comú d’Andorra la Vella, en col·laboració amb Andorra turisme, compta amb tres categories de participació. La primera, la Max-Marató, és de llarga durada i individual, i la Family-Marató, de curta durada i on, com a mínim, ha de participar un pare/mare o tutor i un infant o jove menor de 15 anys i menor de cinc. Com a novetat, enguany s’introdueix la Instagram-Marató, amb participació individual.

Les dues primeres categories tindran dos guanyadors, mentre que la darrer únicament un. La Max-Marató premiarà la millor col·lecció de set fotografies i el primer premi s’endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el segon serà de 700 euros. La Family-Marató premiarà la millor col·lecció de cinc fotografies, amb 800 euros per al primer premi i 500 euros per al segon en material audiovisual o tecnològic. Per últim, la Instagram-Marató premiarà la millor col·lecció de cinc instantànies amb 300 euros en material.

Les inscripcions per participar ja estan obertes, i les bases es poden veure a la web del comú, i a la de turisme. Els participants s’han d’inscriure omplint els formularis que es poden trobar en línia i s’hauran de presentar el Centre Cultural La Llacuna el mateix dissabte 13 de novembre entre les 10 i les 10:30 hores, on se’ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria del concurs.

En el cas de la Instagram-Marató, no caldrà inscripció prèvia, sinó que entraran a concurs les persones que hagin penjat cinc fotografies sobre el tema Andorra Shoppin Festival 2021 amb les etiquetes #maratoandorrafoto i #Andorrashoppingfestival i que segueixin el compte d’Instagram de l’Escola d’Art. Seran les cinc primeres instantànies penjades per persona les que es consideraran col·lecció i entraran a optar al premi.

Comentaris

Trending