El Festival de Fado torna a Andorra amb Cuca Roseta com a gran estrella

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 16 de juliol al centre de congressos de la capital i també comptarà amb la projecció d’un documental i una conferència, aquests dos darrers actes gratuïts

Cuca Roseta.
Cuca Roseta.

La cançó portuguesa tornarà a tenir la seva nit al Principat. El pròxim 16 de juliol, el centre de congressos d’Andorra la Vella acollirà una nova edició del Festival de Fado, iniciativa conjunta del consolat lusità i del comú de la capital. L’estrella de l’esdeveniment serà Cuca Roseta, una de les veus de referència del gènere.

Serà el segon any consecutiu que Andorra tingui un festival exclusivament dedicat l’art musical més característic de Portugal. Tindrà lloc al centre de congressos i servirà per promoure la llengua i la cultura lusitana.

Enguany, el plat fort de l’esdeveniment serà la presència de la fadista Cuca Roseta. Segons s’ha informat des del comú d’Andorra la Vella, és considerada de forma unànime com una de les veus de referència, després de set discos publicats. En el darrer, ‘Meu’, ha estat la mateix cantant qui ha escrit els temes.

A més, s’oferirà la projecció de la pel·lícula ‘Fado’ i la conferència ‘Saludades da terra firme’, a càrrec de David Ferreira. Aquestes dues activitats seran gratuïtes. El Festival de Fado és un certamen internacional que és present a 17 grans ciutats de tot el món amb l’objectiu de posar en valor el gènere musical. Serà el segon cop que té lloc al Principat i estarà dedicat a la vinculació entre aquestes composicions i la mar.

Comentaris

Trending