FEDA Cultura recupera les visites al cor de la central hidroelèctrica

Aquesta experiència permet conèixer els detalls i veure in situ la infraestructura energètica més important del país, que ha estat en funcionament des del 1934

Una de les visites abans de ser suspeses per la pandèmia.
Una de les visites abans de ser suspeses per la pandèmia. FEDA

FEDA Cultura ha recuperat una de les experiències de més èxit del MW Museu de l’electricitat, la visita al cor de la central hidroelèctrica, la infraestructura energètica més important del país, que produeix a partir d’una font 100% renovable. Aquestes visites s’havien interromput per les mesures sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19.

Per recuperar l’activitat s’han programat quatre sessions gratuïtes, els diumenges 30 de gener, 27 de febrer, 27 de març i 24 d’abril, a les 11 hores. A banda de visitar el MW Museu de l’electricitat, els visitants d’aquestes sessions excepcionals podran accedir a tres espais d’una central viva. Veuran la sala de màquines, on hi ha els generadors; el nivell de les turbines; i la zona d’entrada d’aigua, on arriben les canonades del llac d’Engolasters que alimenta la central de FEDA.

Per assistir a aquestes visites especials del cor de la central s’ha de fer reserva prèvia, perquè l’aforament és molt limitat. Es pot fer a través del telèfon 739 111 o mitjançant el correu electrònic, escrivint a fedacultura@feda.ad. Les visites estan subjectes a les necessitats de producció de la central, tindran una durada d’entre una hora i mitja i dos hores i s’hi respectaran totes les mesures sanitàries en vigor.

Etiquetes

Comentaris

Trending