La Fada Ignorant acollirà un altre dels concerts dels 25 anys d’Hysteriofunk

El grup oferirà divendres l’actuació, emmarcada en els actes per commemorar el quart de vida de la formació d’Òscar Llauradó, Lluís Cartes, Roger Casamajor, Oriol Vilella i Cesc Villarrubias

Hysteriofunk ja es prepara per a una nova actuació.
Hysteriofunk ja es prepara per a una nova actuació.

Hysteriofunk celebrarà aquest divendres un dels actes centrals de seu 25è aniversari. El grup andorrà oferirà un concert a la sala La Fada Ignorant, d’Andorra la Vella. D’aquesta forma, es va tancant el cicle d’esdeveniments pensats per a les noces de plata de la banda, que va comptar, entre altres, amb dues actuacions a l’Auditori Nacional, una de les quals en col·laboració amb la JONCA i músics de l’ONCA.

De fet, d’aquest darrer concert, està a punt de publicar-se en disc el seu enregistrament. Es convertirà en el setè àlbum en els 25 anys de vida de la formació. Un aniversari que estarà ben present divendres a la Fada. Allà, el grup interpretarà una selecció de les cançons més estimades pels seus seguidors. Es vol que sigui una mena de recopilació del millor d’aquest quart de segle.

Hysteriofunk es va formar el 1996 arran d’una Jam Session a la mítica sala l’Àngel Blau de la capital andorrana. Va ser la primera vegada que Oscar Llauradó, Lluís Cartes, Roger Casamajor i Oriol Vilella van tocar plegats.  El desembre d’aquell mateix any s’incorpora el percussionista Cesc Vilarrubias, que completa la formació que perdura en l’actualitat, després de sis discos i i una trajectòria plena de directes. És, de fet, la banda en actiu més antiga del Principat.

Les entrades pel concert estan a la venda a La Fada Ignorant i a l’Espai de Música Moderna. El preu és de 15 euros. L’aforament de la sala està limitat a 50 persones.

Etiquetes

Comentaris

Trending