L’exposició ‘Mira’m’, que dóna visibilitat a l’autisme es trasllada a l’UdA

El recull de retrats, es pot visitar al vestíbul principal de la universitat fins al 12 de novembre

Dues fotografíes es podien veure a les plantes de la botiga Massimo Dutti.
Dues fotografíes es podien veure a les plantes de la botiga Massimo Dutti. Pilar Candel

La Universitat d’Andorra (UdA) acull fins al 12 de novembre l’exposició fotogràfica ‘Mira’m’. Es tracta d’un recull de retrats, obra de la fotògrafa Marta Escabrós, amb què es vol donar visibilitat en l’edat adulta. La mostra es podrà visitar al vestíbul de l’edifici principal, a la segona planta per l’accés de la plaça de la Germandat.

L’exposició ja es va estrenar fa uns mesos, i consta de quinze fotografies en color i en blanc i negre, que mostra a cinc joves amb trastorn de l’espectre de l’autisme amb alta necessitat de suport. Tots ells, formen part del programa ‘Joves en inclusió’ de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra. Com ja es va explicar fa un temps, es tracta d’apropar aquest trastorn a la societat, que tinguin una mirada diferent del que suposa per als adults que el tenen.

Autea inaugura l'exposició Mira'm

Relacionat

Autea inaugura l’exposició fotogràfica Mira’m, que dóna visibilitat a l’autisme en l’edat adulta

D’aquesta manera, l’UdA busca donar continuïtat a aquesta exposició, que ja es va veure a un establiment comercial d’Andorra la Vella. Així, vol promoure la conscienciació sobre l’autisme entre els estudiants universitaris, un col·lectiu que es mostra cada dia més compromès en la millora de la qualitat de vida de les persones amb TEA i de les seves famílies.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending