‘Èxit’, l’obra de Roger Pera a Sant Julià anirà en benefici de Projecte Vida

L’associació, conjuntament amb el comú, han organitzat aquesta representació el pròxim dia 30 de maig a l’Auditori Claror

Cartell de l'obra del Roger Pera, 'Èxit'.
Cartell de l'obra del Roger Pera, 'Èxit'.

L’actor català Roger Pera acudirà el pròxim dilluns, 30 de maig, a Sant Julià de Lòria. Allà, concretament, a l’Auditori Claror, representarà la seva obra ‘Èxit, el musical de la meva vida’. Les entrades, ja a la venda, serviran per recaptar fons que es destinaran a l’associació de recent creació a Andorra, Projecte Vida, que té per objectius ajudar a addictes i exaddictes.

El pròxim 30 de maig, Sant Julià acollirà una obra de teatre que parla d’èxit. Però també del que comporta quan arriba massa d’hora. Pera va començar a treballar des de ben petit com a actor de doblatge. Durant l’obra es pot veure el Roger, però també la figura del Joan Pera, el seu pare, tot i que no de forma presencial. Ambdós són els directors i els personatges principals. Mitjançant l’humor, es va contant una història d’inconvenients, però també real. I crua. D’aquesta manera, explica com va començar a consumir substàncies des de ben jove, i com va anar creixent acompanyat d’aquesta addicció.

Els organitzadors d’aquesta cita han estat l’associació Projecte Vida, en col·laboració amb el comú de Sant Julià de Lòria. Precisament, la història que conta Pera durant la seva obra, basada en el seu llibre amb el mateix nom, va molt en consonància amb la tasca que realitzen des de l’entitat. En aquest sentit, tots els fons que es recullin de la venda d’entrades, que ja es poden adquirir, aniran destinades a continuar amb l’activitat que es realitza en servei d’aquelles persones que pateixen o han patit una addicció.

Comentaris (1)

Trending