Ester Fenoll, Landry Riba i Nil Forcada s’uneixen en un recital poètic

El llibre ‘Verano en la recámara’ serà el protagonista de l'acte que es farà a la llibreria La Trenca d'Andorra la Vella

Comentaris

Cartell del recital.
Cartell del recital. ALTAVEU

La llibreria La Trenca d'Andorra la Vella acollirà el pròxim dia 28 el recital poètic amb el llibre d'Ester Fenoll 'Un verano en la recámara'. La poetessa estarà acompanyada per Landry Riba i Nil Forcada. El poemari és un recull de records. D’homenatges al pare de Fenoll, a Gabriel Garcia Márquez, Camus i a altres persones que ja no hi són, però que porten bones sensacions quan se’ls fa memòria.

Paral·lelament a la seva publicació, es van editar dos clips que inclouen fragments de poemes, com “Te alejas, y cada día amanece menos”. S’ha comptat amb el Nil Forcada a la càmera, i amb el Landry Riba que ha creat música per acompanyar les imatges. El pròleg és de Guillermo Cervera i les il·lustracions de Perico Pastor. Ester Fenoll va començar va començar a escriure el llibre el 2011 i el va acabar a finals del 2021.

El llibre ha estat editat per Aloma, i entre els poemes s'hi pot trobar qualsevol tipus d'emocions, des de situacions dramàtiques fins a vivències alegres. Aloma Editors es va estrenar el 2011 amb 'Agradezco tu amor pero tengo otros planes'. Deu anys després torna amb la mateixa autora per recollir 80 poemes.

Etiquetes

Comentaris

Trending