L’espectacle itinerant ‘Traginers de pulsions’ es representarà en dos indrets de la Massana i Ordino

L’església de Santa Bàrbara i la Farga Rossell, seguint el Camí Ral, a seran els escenaris del muntatge creat i dirigit per Emma Riba i Rosa Mari Herrador

Cartell de l'espectacle.
Cartell de l'espectacle.

El Govern, l’àrea de Museus i les fundacions ENA i ONCA, produeixen l’espectacle 'Traginers de pulsions', un espectacle immersiu, visual i sensorial on els cossos i la música es barregen i s’associen al paisatge i a l’espai sonor. Està dirigit i creat per Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu.

L’espectacle tindrà lloc el dimarts 5 de setembre a les 19 hores. La funció, que es desenvoluparà en dues localitzacions diferents del Camí Ral que uneix Ordino i la Massana, començarà a l’exterior de l’Església de Santa Bàrbara d’Ordino i acabarà dins la Farga Rossell de la Massana.

L’espectacle està recomanat per a tots els públics i té una durada de 45 minuts. L’entrada és gratuïta sota reserva enviant un correu electrònic a reservesmuseus@govern.ad o trucant al 836908. 'Traginers de pulsions' és un espectacle itinerant de dansa i música en viu per diferents localitzacions del Camí Ral, concretament l’església de Santa Bàrbara i la Farga Rossell.

Una experiència immersiva en l’entorn natural i cultural d’aquesta ruta, a través de l’experiència artística. Dansa i música s’agafen de la mà i es posen al servei d’aquest espai escènic natural i orgànic, com a elements vius i transitants que es fonen en el seu paisatge. L’espectacle, que es presenta aquest any com una mostra del que realmentesdevindrà, té com a objectiu convertir-se en un espectacle itinerant per diferents localitzacions de la ruta del ferro.

Per començar, aquest any, la funció se centrarà en les dues localitzacions esmentades, començant a les 19 hores a l’Església de Santa Bàrbara i donant pas a una petita caminada guiada fins a la Farga Rossell on acabaràla representació.

Etiquetes

Comentaris

Trending