Un dels escriptors de moda a França farà una estada de tres dies a Andorra

Oferirà conferències als alumnes del Lycée Comte de Foix i s'interessarà pel multilingüisme

Comentaris

Eugène Ebodé.
Eugène Ebodé. ARXIU

L’escriptor camerunès Eugène Ebodé visitarà Andorra els pròxims dies 25, 26 i 27 per fer conferències a diferents classes del Lycée Comte de Foix i acollirà també els alumnes de la secció professional. El dissabte efectuarà diverses visites amb l’objectiu de conèixer el país i el seu àmbit multilingüístic.

Ebodé és un dels escriptors de moda a França i, en les darreres setmanes, el més mediàtic perquè ha aparegut en els mitjans de comunicació i en programes de llibres a la televisió com ‘La Grande Librairie’. Tot per presentar el seu darrer llibre ‘Brûlant était le regard de Picasso’ que narra la tornada d’una jove ruandesa al turó on els seus pares van ser assassinats l’abril de 1994.

És una obra al voltant de l’odi i de la represa del diàleg i la via social a Ruanda i a la regió dels grans llacs africans. Ha estat publicat per Gallimard que és una garantia d’èxit i de bona promoció. És la mateixa editorial que va publicar  ‘La Rose dans le bus jaune’ dedicat a la figura de Rosa Parks. una activista estatunidenca per l'equiparació de drets civils entre blancs i negres als Estats Units

Ebodé va néixer el 1962 i es professor documentalista en una escola a Vitry-sur-Seine. És critic literari a la revista suïssa ‘Courrier de Genève’ i ha escrit una quinzena de llibres.

Etiquetes

Comentaris

Trending