L’Esbart Santa Anna dona el tret de sortida a la festa major d’Escaldes amb aires de Carnaval

L’espectacle ha servit per inaugurar els actes amb l’estrena de la peça ‘El Carnestoltes d'Escaldes’ i els 18 ballarins han lluït nou vestuari

L'Esbart Santa Anna ha donat el tret de sortida a la festa major d'Escaldes
L'Esbart Santa Anna ha donat el tret de sortida a la festa major d'Escaldes Esbart Santa Anna

Com és habitual l’Esbart Santa Anna és l’encarregat d’iniciar els actes de festa major a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Els assistents a la sala del Prat del Roure han pogut gaudir de diverses peces amb l’estrena del ‘Carnestoltes d’Escaldes’. Divuit ballarins, que estrenaven vestuari nou han deixat al públic amb ganes de tornar a veure tot l’espectacle.

Malgrat que ja fa uns mesos que es va celebrar el Carnestoltes, l’Esbart Santa Anna s’ha inspirat en aquesta festivitat per crear una de les vuit peces que han conformat el festival que ha servit per donar el tret de sortida als actes de la festa major. A banda del ‘Carnestoltes d’Escaldes’ també han interpretat el bolero de Castelló, les seguidilles, la peça titulada ‘Catalunya’, la jota de Castelló, ‘Raïmar’, o el ‘Clavellet’ i el tancament de l’actuació s’ha fet amb el concert de castanyoles ‘El patinillo’.

L’actuació ha comptat amb 18 ballarins que han estrenat vestuari nou, una altra de les novetats d’enguany. Com apuntava el president de l’Esbart el dia de la presentació, Manel Rodríguez, “els espectadors s’han quedat amb ganes de tornar a veure l’espectacle”.

Gili i Ambor amb els cartells de la festa major.

Relacionat

Escaldes destina 131.000 euros a la festa major amb Miki Núñez com a concert més destacat

Fa gairebé una cinquantena d’anys que l’espectacle de l’Esbart Santa Anna serveix per inaugurar la festa major que centrarà la gran majoria dels seus actes del 22 al 26 d’aquest juliol amb el concert de Miki Núñez com a plat estrella.

Comentaris

Trending