L’Esbart Laurèdia i Jo Dansa porten a escena l’univers de Sergi Mas

‘Microcosmos’ es representarà a l'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià els pròxims dies 12 i 13

Comentaris

Jaume Torra, Mireia Codina, Hèctor Mas i Mònica Vega després de la roda de premsa de presentació de l'espectacle.
Jaume Torra, Mireia Codina, Hèctor Mas i Mònica Vega després de la roda de premsa de presentació de l'espectacle. BRU NOYA

'Microcosmos, dansant l'imaginari de Sergi Mas', és un homenatge a l'autodenominant obrer de les belles arts. L'objectiu és posar en valor la seva trajectòria sempre lligada a les tradicions andorranes i estrictament connectada amb les entitats culturals, com és el cas de l'Esbart Laurèdia.

Sergi Mas va dissenyar el logotip de l'entitat l'any 1963 i va col·laborar en l'escenografia de l'espectacle 'Històries i llegendes de l'Andorra medieval' que es va estrenar el 1988. També va dissenyar nombrosos cartells i passamans. Per aquest motiu, l'Esbart Laurèdia ha creat 'Microcosmos'. I ho ha fet amb l'ajut de Jo Dansa, del creador audiovisual Hèctor Mas -net de l'artista-, de la música en directe de Manu Sabaté o del vestuari d'Anna Mangot.

El director de l'esbart, Jaume Torra explica que l'espectacle "connecta art i territori; patrimoni i identitat a través de la dansa i del muntatge audiovisual". En escena hi haurà 21 dansaires que segons Mònica Vega, directora artística de Jo Dansa "estan plens d'energia i tenen ganes de parlar amb el seu cos". L'espectacle tindrà un apartat dedicat als accents i els pensaments amb les veus de Raquel López, Roger Casamajor i Xavi Fernández

El preu de les entrades és de cinc euros i les representacions tindran lloc el dissabte 12 a les 22 h i el diumenge 13 a les 18 h i comptarà amb la presència de Sergi Mas.

Comentaris (1)

Trending