Es posen a la venda les entrades per al Concert de Cap d’Any

L’esdeveniment tindrà lloc l’1 de gener, a les 19 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra d’Ordino i els passis es podran aconseguir a la web d’Ordino Clàssic

Un concert de la darrera edició d'Ordino Clàssic.
Un concert de la darrera edició d'Ordino Clàssic. ARXIU

El Concert de Cap d’Any donarà la benvinguda, una vegada més, a l’entrada d’un nou any. Es tancarà així també una edició més d’Ordino Clàssic. La cita, sota el nom ‘Simfonia de Cap d’Any’, tindrà lloc el dissabte 1 de gener de 2022 a les 19 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. Les entrades es podran adquirir aquest dijous, a partir de les 9 hores, a la pàgina web, així com a l’Oficina de Turisme de la parròquia. El preu serà de 35 euros i de 25 euros les localitats del cor i algunes de laterals.

Dividit en quatre parts, talment com una simfonia, el programa d’aquesta edició del Concert de Cap d’Any busca ser una celebració de la música des del punt de vista d’una Viena clàssica, però alhora diversa. Així, l’esdeveniment transitarà “per diversos estats d’ànim, per diverses emocions, per diversos racons”. Dirigida per Francesc Prat, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà peces de reconeguts compositors com Johann Strauss I i el seu fill, Johann Strauss II, Gustav Mahler, Fritz Kreisler i Josef Strauss.

D’aquesta manera, es tancarà la quarta edició de l’Ordino Clàssic, una iniciativa cultural que continua consolidant-se amb artistes del país i una proposta musical que vol connectar la part més clàssica amb una visió contemporània i actual. Enguany, amb cinc propostes entre el 24 d’octubre i l’1 de gener, també ha servir per reivindicar la importància de la cultura dins de la difícil situació que viu la societat a causa de la crisi sanitària.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending