En marxa una nova edició de l’exposició itinerant de l’Artcamp Andorra ‘Color per al planeta’

El Museu de la Moto i l’Espai Galobardes de Canillo han acollit la presentació de la mostra, que voltarà totes les parròquies d’Andorra fins al novembre

La mostra està configurada per 21 obres.
La mostra està configurada per 21 obres. comú de canillo

El Museu de la Moto i l’Espai Galobardes de Canillo ha acollit aquest divendres la presentació d’una nova edició de l’exposició artística itinerant ‘Colors per al planeta’. En aquest cas, amb Canillo com a primera parada, s’exposen les obres de l’edició/col·lecció del 2018, formada per 21 pintures d’autors de diferents països. L’exposició, que encara es podrà veure a Canillo la resta del mes d’abril, passarà per totes les parròquies d’Andorra, fins al mes de novembre.

L’acte ha anat a càrrec del cònsol major, Francesc Camp i del president de la Comissió Nacional d’Andorra a la Unesco (CNAU), Salomó Benchluch. Tots dos han posat de relleu la importància d’expressions i moviments artístics com el que gira al tomb de l’Art Camp. Es tracta d’una trobada d’artistes d’arreu del món que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra.

ART CAMP 20230421 27
Un moment de la inauguració de la mostra.

A més del caràcter artístic del projecte, l’objectiu és, en substància, col·laborar a forjar una cultura del diàleg, el respecte i la convivència i compartir deu dies de tallers, de trobades i d’intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania, i en particular amb els infants i els joves d’Andorra. La finalitat del projecte és, doncs, facilitar mitjançant l’art l’intercanvi dels valors que defensa la UNESCO per instaurar una cultura de la pau.

Comentaris

Trending