Dues obres d’art andorranes a les nits de la interculturalitat a Viena

El Principat ha enviat les creacions ‘No Borders’, de Ray Vüilsen, i ‘We are brothers’, de Faust Campamà a la mostra, que es podrà visitar fins al 28 de setembre

Gent visitant la mostra.
Gent visitant la mostra. SFGA

L’Organització Internacional per la Diversitat Cultural (ICDO) impulsa la 5a edició de les llargues nits de la interculturalitat del 12 al 18 de setembre a Viena. La mostra d’enguany, sota el tema ‘la diversitat cultural i la pau’, busca conscienciar sobre la importància de preservar la pau i la protecció dels drets humans. Durant del festival es preveuen diverses manifestacions culturals encaminades a trametre un missatge d’unitat i de respecte, tot destacant alhora el paper de la diversitat per assolir els objectius pel desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

Andorra participa en l’exposició d’art ‘Pau i Diversitat Cultural’, amb les obres d’art ‘No Borders’ de Ray Vüilsen i ‘We are brothers’ de Faust Campamà. La mostra es va inaugurar el 14 de setembre a la Galeria de l’Institut Yunus Emre de Viena i es podrà visitar fins el 28 de setembre.

Juntament amb les obres andorranes s’exposaran un total de 22 peces més d’artistes de 16 països, així com 15 produïdes pels infants de la fundació ‘Helping Hands’ de Kazakhstan. Els artistes del país també estaran presents en la secció ‘Diversitat arreu del món’, una projecció en línia de pel·lícules i documentals, on es mostrarà ‘Dones d’Aigua’,el vídeo clip d’Hèctor Romance i el documental ‘Kambana’ de Jonatan Pisonero. Tindrà lloc el 18 de setembre a les 12 h, al canal oficial de l’ICDO.

La participació d’Andorra s’emmarca en el programa de Diplomàcia Cultural pilotat pel ministeri de Cultura i Esports i el d’Afers Exteriors, en col·laboració amb l’ambaixada d’Andorra a Àustria.

Etiquetes

Comentaris

Trending