Dos videoclips de Juli Barrero, entre els més vists en català a Youtube

‘Plou a la Massana’ i ‘Dones d’aigua’, enregistrats a Andorra, han entrat en la llista en una 40a i 42ena posició, respectivament

Comentaris

Una imatge del videoclip 'Dones d'aigua'
Una imatge del videoclip 'Dones d'aigua'

Dos videoclips de l’artista andorrà Juli Barrero s’han aconseguit endinsar a la llista dels més vists en català de la plataforma ‘Youtube’. Elaborada per la revista ‘Enderrock’, aquesta classificació fa un resum de visualitzacions registrades a la plataforma. D’aquesta manera, ‘Plou a la Massana’ i ‘Dones d’aigua’ han aconseguit una 40a i 42ena posició, respectivament.

Els dos videoclips han estat produïts per Hèctor Romance i enregistrats a Andorra. Han estat dues cançons de Barrero que han rebut força reconeixement al llarg del 2022. El darrer, aquesta classificació a la llista de la revista ‘Enderrock’ dels videoclips més vists en català a Youtube del darrer any. Romance remarca que aquest reconeixement “és una mostra que a Andorra podem treballar amb qualitat en l’àmbit creatiu”.

Així mateix, el productor remarca que “els nostres vídeos estan tenint una gran acceptació a certàmens i concursos, però aquesta llista és objectiva, mesura les visualitzacions que han fet les persones, simplement perquè els agrada la peça que hem produït”. D’altra banda, Barrero assenyala que “ara és el moment de reconèixer la feina de totes les persones i institucions que estan col·laborant en aquest projecte, però també és el moment que visualitzem com, de manera independent, però apostant fort per allò que fas, i aportant el màxim de qualitat i creient fermament en el projecte, arriben els resultats”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending