'Dones d'aigua', nominada al festival d'accés als Òscars

En el Dead Center Film Fest d'Oklahoma, el videoclip andorrà es mostrarà davant d'alguns dels professionals més importants del sector audiovisual en l'àmbit mundial

La imatge del videoclip 'Dones d'aigua' amb tots els premis i nominacions aconseguits.
La imatge del videoclip 'Dones d'aigua' amb tots els premis i nominacions aconseguits.

Nou èxit de Dones d'aigua d'Hèctor Romance i Juli Barrero que ha obtingut la nominació al festival Dead Center Film Fest d'Oklahoma, un dels camins d'accés als premis Òscars. Tot i que no podran accedir als guardons cinematogràfics, no tenen la categoria de videoclip, la simple nominació ja és considerat "un èxit" pels seus impulsors.

Fins ara, el videoclip Dones d’Aigua, dirigit per Hèctor Romance i amb la música de Juli Barrero, està trencat barrera amb nombrosos èxits en festivals internacionals. Ara, acaba de rebre una nova nominació, però no una qualsevol, sinó la del festival Dead Center Film Fest, el més important que es celebra a Oklahoma i que és classificador pels Òscars, és a dir, es tracta d’un dels canals d’accés dels premis més importants de la cinematografia mundial. La cita del 9 al 12 de juny.

Tot i la nominació, entre els 16 videoclips que opten a endur-se el premi, la gravació andorrana no té possibilitat d'entrar als premis perquè el certamen de l'acadèmia estatunidenca no té la categoria de videoclip. Tot i això, el simple fet d'haver estat nominada, pels seus creadors, és un èxit sense precedents. "Ens posarà a nosaltres, a Andorra i a la llengua catalana davant d'alguns dels professionals més importants del sector audiovisual a nivell mundial", ha assegurat Romance que considera aquest certamen "un dels festivals de referència, un d'aquells de qui tots els professionals n'estan pendents". En la mateixa línia, Barrero s'ha mostrat satisfet de com la feina ben feta "es plasma en resultats tangibles" amb totes les nominacions i premis rebuts.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending