Divuit participants passen a la semifinal del concurs Solo Sax de l’Andorra Sax Fest

En la primera ronda hi han participat un total de 104 saxofonistes, la xifra més alta de les deu edicions organitzades

Comentaris

Foto dels semifinalistes del Solo Sax.
Foto dels semifinalistes del Solo Sax. Ivan Blanco

Un total de divuit aspirants han passat a la següent fase de la novena edició del concurs del Solo Sax Competition de l’Andorra Sax Fest. En aquesta edició, hi han participat 104 saxofonistes internacionals, el que suposa tot un rècord.

A més, enguany també s’havia establert un nou sistema de preselecció a través de l’enviament de diferent material audiovisual per part dels candidats. Aquest fet consolida el concurs i el posiciona com un dels més prestigiosos pel seu alt nivell acadèmic i de qualitat dels premis. La semifinal es disputarà el dia 5 d’abril al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

La primera ronda d’aquest concurs s’ha celebrat de l’1 al 3 d’abril, un dia més que l’habitual per l’alt nombre d’inscrits. A més, els participants han hagut d’actuar en un altre escenari diferent a l’habitual: en aquesta ocasió i amb motiu de les eleccions generals, les proves han tingut lloc al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Els països dels concursants que passen a la segona ronda són: Espanya (2), Itàlia(1), Ucraïna (1), Rússia (2), Croàcia (1), Taiwan (1), Japó (3), Polònia (2), França (2), Regne Unit (1), Bèlgica (1) i Estats Units (1).

Etiquetes

Comentaris

Trending