El curt ‘Mariana’, subvencionat pel Govern, seleccionat a la Mostra d’Aministia Internacional

La directora i guionista, Maria Caminal, forma part de les 67 dones, un 24% del total de participants que s’han presentat al certamen ‘Drets Humans i... Acció’ que tindrà lloc a Castelló

Comentaris

Nacho Guerreros i Victoria Santos, protagonistes de 'Mariana'
Nacho Guerreros i Victoria Santos, protagonistes de 'Mariana'

‘Mariana’ és un dels curtmetratges subvencionats pel Govern. Aquesta setmana ha estat seleccionat per Amnistia Internacional per a la seva 9a Mostra Internacional de Curtmetratges ‘Drets Humans i... Acció’, que tindrà lloc a Castelló el pròxim 7 de novembre. La directora i guionista, Maria Caminal, forma part de les 67 dones d’entre 279 projectes que s’hi ha presentat. Concretament, un 24% del total de participants.

El curtmetratge ‘Mariana’, de Maria Caminal i subvencionat pel Govern, ha estat un dels 13 seleccionats per al certamen ‘Drets Humans i... Acció’. La Mostra Internacional, organitzada per Amnistia Internacional, tindrà lloc el pròxim 7 de novembre a Castelló, i ha rebut un total de 279 pel·lícules de 19 països diferents. Segons assenyalava un mitjà de comunicació valencià, les dones representaven un 24% del total de participants, percentatge en el qual s’inclou Caminal.

Actualment, ‘Mariana’ està en distribució de festivals i compta amb tres seleccions. Malgrat estar subvencionat pel Govern, és íntegre en castellà i compta amb la presència de Nacho Guerreros i Victoria Santos, actors reconeguts al panorama espanyol per series com ‘La que se avecina’ o ‘La casa de papel’. El curtmetratge conta la història de Mariana (Victoria Santos), una cuinera que va emigrar a Espanya i que treballa al restaurant del David (Nacho Guerreros). La protagonista estarà disposada a fer el que calgui a la seva feina per no ser acomiadada de la feina i poder complir el somni de la seva filla d’11 anys.

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending