Concert jubilate per cantar 'Au revoir Catherine'

El Cor dels Petits Cantors actua a Meritxell per homenatjar a la seva directora que es jubila després de 30 anys al front de la formació

Un moment del concert de dissabte.
Un moment del concert de dissabte. ESTENLE.COM

El Santuari de Meritxell ha acollit el Concert Jubilate dels Cor Nacional dels Petits Cantors en homenatge a la seva directora Catherine Métayer que es jubila després de 30 anys al front de la formació.  El concert va comptar amb l'aforament limitat a 40 persones. El concert es va centrar en el ‘Jubilate Deo’ de Dan Forrest, una composició basada en el Salm 100, ‘Aclameu el Senyor arreu de la terra’, amb influències musicals diferents i interpretada en set idiomes: llatí litúrgic, hebreu i àrab entrellaçats, xinès mandarí, zulu, espanyol i anglès.

El format de l’espectacle va ser de doble cor, és a dir, Els Petits Cantors seran acompanyats pel Cor de Cambra Valls d’Andorra, amb Nicolas Licciardi al piano, per la qual cosa van actuar més de 50 cantaires. Els concerts de dissabte han tingut la col·laboració del Club Internacional d’Andorra, entitat coneguda al país per col·laborar amb causes benèfiques, que ha aportat 3.000 euros.

Métayer deixarà el seu càrrec el pròxim setembre, una vegada culminada la seva responsabilitat en l’organització del tradicional recital amb motiu del Dia de Nostra Senyora de Meritxell. Arribada l'edat de jubilació, 65 anys, ha decidit plegar. L'entitat ha engegat un procés de selecció d'on en sortirà un substitut que segons el president dels Petits Cantors, Carles Enseñat, s'incorporarà el 9 de setembre i que comptarà els primers temps amb l'assessorament i la col·laboració de Métayer. La directora continuarà vinculada al cor com a presidenta d'honor o en un lloc "més executiu".

8
El cor en plena actuació dirigit per Catherine Métayer
16
Part del públic assistent al concert de dissabte.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending