Cinc curtmetratges nacionals donen el tret de sortida a ‘La cultura no s’atura’ a Encamp

Per primera vegada es podrà visionar el film ‘Under the Ice’, de l’encampadà Àlvaro Rodríguez, i que ha estat seleccionat al Festival de Sitges 2021

Comentaris

Cartell de 'La cultura no s'atura'.
Cartell de 'La cultura no s'atura'.

Encamp iniciarà aquest divendres, 7 de gener, les activitats de ‘La cultura no s’atura’, un projecte impulsat pel Govern, conjuntament amb els comuns i entitats nacionals per donar suport al sector. El programa començarà amb la projecció de cinc curtmetratges nacionals a la sala de La Valireta a les 20 h del vespre.

Els curtmetratges projectats seran ‘Llana negra’, d’Elisabet Terri, ‘Under The Ice’, de l’encampadà Àlvaro Rodríguez, ‘Estatua de sal’, de Marc Camardons, ‘FOUR FLAGS – Don’t get it wrong’, de David Moreno, i ‘Persefone-Merkabah’ de Critric. A més, es comptarà amb la presència de la directora i dels realitzadors per a la presentació i col·loqui.

Aquesta projecció de curtmetratges permetrà visionar per primera vegada a Encamp el film ‘Under the Ice’ en una sessió pública. L’obra, de l’encampadà Àlvaro Rodríguez, va ser seleccionada per a la secció reina del Festival de Sitges 2021. Amb aquesta, és la tercera vegada que el director participa en el festival amb un curtmetratge de ficció.

‘Under the Ice’ és un drama amb un toc de terror que parla de la pèrdua d’un pare a partit d’un accident i de la culpa. El film està protagonitzat per Nerea Barros, Milo Taboada, i el terrassenc Gio Garcia.

L’activitat i la projecció de tots els metratges serà gratuïta però tindrà places limitades. Per tant, caldrà fer reserva prèvia a través de la pàgina web del Ministeri de Cultura. A més, en el marc de ‘La cultura no s’atura’ Encamp acollirà un total de set cites culturals, com el vermut musical ‘Green Note’ o la representació de l’obra teatral ‘Ximpanzé’.

Etiquetes

Comentaris

Trending