Cicle d’activitats per intentar acostar els museus del país a la ciutadania

La campanya ‘Canya als museus’ pretén incentivar la presència del públic en els equipaments culturals públics, que és francament baixa en general

Comentaris

El targetó de presentació de les activitats.
El targetó de presentació de les activitats.

L’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura i Esports inicia aquest mes i fins al juny un cicle d’activitats per tal d’acostar els equipaments culturals, i especialment els museus, a la ciutadania. I és que, en general, la presència de públic en aquestes instal·lacions és francament baixa. ‘Canya als museus’, l’eslògan amb el qual s’ha batejat el cicle.

La campanya s’ha presentat aquest dijous al matí. El nou programa d’activitats es portarà a terme als museus d’Andorra durant els mesos de febrer a juny del 2022. El cicle té per objectiu incentivar al públic local, i també visitant, per convidar-lo a redescobrir i visitar els centres culturals del país. “Les activitats impulsades, més enllà de la visita habitual, són la justificació perfecte per tornar a anar als museus”, ha destacat durant la presentació la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles.

activitatcanyamuseus

Les activitats tenen com a escenaris els museus i l’exposició ‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’. Estan pensades per a tot tipus de públic, sobretot el públic familiar, i inclouen propostes relacionades amb la gastronomia, la creativitat, la màgia, l’art romànic, la natura i les visions diferents dels discursos tradicionals dels museus.

Les activitats es poden reservar a museusandorra@gmail.com (tel.: 836 908). A més, i en les properes setmanes es podrà disposar d’un servei de venda en línia per facilitar encara més l’accessibilitat a aquesta programació, la voluntat és fer els equipaments més dinàmics i oberts. Les activitats presentades es portaran a terme amb la col·laboració de diversos professionals, que compartiran la seva expertesa amb el públic assistent.

Etiquetes

Comentaris

Trending