El cantor Carlos Pires serà el principal reclam de la festa del Grup de Folklore Casa de Portugal

Les activitats culturals organitzades en motiu del 27è aniversari de l’entitat folklorista se celebraran el 29 i el 30 d’aquest mes al complex sociocultural d’Encamp

Carlos Pires durant una actuació.
Carlos Pires durant una actuació. ARXIU

El cantor i folklorista portuguès establert a França Carlos Pires, que sol actuar acompanyat d’una concertina, serà el principal reclam de la celebració del 27è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal. També es destaca la participació del duet resident Grup Euphória. Les activitats culturals se celebraran el 29 i el 30 d’aquest mes al complex sociocultural d’Encamp.

El dissabte 29 d’abril a partir de les 22 hores, el complex serà el punt de trobada del concert musical amb el Grup Euphória seguit del cantor Carlos Pires i la seva banda. El duet resident al Principat d’Andorra i presenta en els seus espectacles un repertori de música popular portuguesa. A continuació el cantor i instrumentista Carlos Pires, natural de Lagoa (Fafe) i resident a França, contagiarà el públic assistent amb la música popular acompanyat de la seva banda i de la seva inseparable concertina.

GFCP 27aniv Festival

El diumenge 30 d’abril a les 15.30 hores, el mateix escenari del complex d’Encamp acollirà el Festival Internacional de Folklore amb la participació del grup amfitrió, i dels grups convidats a la trobada cultural:  Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria i el grup Ronda Típica de Carreço, grup fundat el 29 de desembre del 1998, que viatja expressament des de Viana do Castelo per presentar les danses i el vestit tradicional de la regió de l’alto Minho.

Etiquetes

Comentaris

Trending