Bonell passa a presidir el consell de Patrimoni Cultural amb Lídia Torres com a nova secretària

A l’organisme també s’incorporen Rut Casabella i Clara Arbués, mentre que en surten la fins fa uns mesos ministra, Sílvia Riva, Miquel Mercé, Montserrat Planelles i Lídia Arbués

Traspàs de poders entre Sílvia Riva (dreta) i Mònica Bonell.
Traspàs de poders entre Sílvia Riva (dreta) i Mònica Bonell.

Els canvis amb l’entrada del nou Govern també han forçat la modificació de la composició del consell assessor del Patrimoni Cultural. El nou organigrama va quedar aprovat la setmana passada i ara s’ha fet públic. Els principals canvis són l’entrada de Mònica Bonell, ministra de Cultura, Joventut i Esports, com a presidenta, en relleu de la seva antecessora, Sílvia Riva, així com una nova secretària: Lídia Torres entra substituint Lídia Arbués.

Dels nou membres que formen part del consell assessor, cinc continuen: la directora del departament de Patrimoni Cultural, Isabel de la Parte; la gestora cultural Montserrat Martell, l’historiador d’art Francesc Rodríguez, el periodista i fallaire Albert Roig i la responsable de Medi Ambient del comú d’Escaldes, Isabel Rogé. En canvi, hi haurà quatre noves cares.

Una, obligada. Mònica Bonell agafa el relleu de Sílvia Riva com a presidenta en la seva condició de ministra. Per la seva banda, entra la cap d’àrea de Museus i Monuments, Rut Casabella; la delegada de Patrimoni Cultural del bisbat d’Urgell, Clara Arbués; i la tècnica de l’àrea de Patrimoni Cultural Lídia Torres. En el seu cas, agafa el càrrec de secretària del consell, en substitució de Lídia Arbués. A banda de Riva i Arbués, també deixen el consell Miquel Mercé i Montserrat Planelles.

Etiquetes

Comentaris

Trending