L’Auditori Claror acollirà el musical documental ‘Prostitución’

L’obra tindrà com a protagonistes les actrius Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste

La imatge que encapçala el cartell de 'Prostitución'
La imatge que encapçala el cartell de 'Prostitución' Comú de Sant Julià de Lòria

Les entrades per assistir al musical documental ‘Prostitución’ el pròxim 22 de novembre ja estan a la venda. L’escena laurediana acollirà a l’Auditori Claror l’obra coproduïda, entre altres, per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i que compta en el seu equip amb dos andorrans, Alfons Casal en l’ajudantia de direcció i Héctor Mas en la producció executiva.

Així doncs, les actrius Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste Yuste se submergiran “en el món ple de controvèrsia de la prostitució”. L’obra teatral s’emmarca en el calendari de la 57a Temporada de Teatre -una iniciativa conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria- i, el director artístic de l’ENA, Alfons Casal l’ha descrit com “un treball per explorar la prostitució des de diferents punts de vista, donant veu a les prostitutes” i ha destacat el “treball previ de documentació amb diferents entrevistes a treballadores sexuals i sociòlegs, entre altres professionals”.

Amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19, el públic haurà de respectar l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat. A més, hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del teatre, les entrades i les sortides es faran de manera esglaonada i es desinfectarà la sala abans i després de cada funció. També es recomana no imprimir les entrades i presentar-les al telèfon mòbil.

Comentaris

Trending