L’antiga fàbrica Catsa es posa a punt per acollir el L’Andart

La mostra artística andorrana se celebrarà entre el 15 de setembre i el 15 de novembre a la parròquia laurediana

Comentaris

Els treballs han començat per la retirada de material de l'interior.
Els treballs han començat per la retirada de material de l'interior. B.N.

L'antiga fàbrica Catsa de Sant Julià de Lòria està d'obres per acollir la cinquena edició del L'Andart, la mostra artística andorrana se celebrarà entre el 15 de setembre i el 15 de novembre a la parròquia laurediana. L’economia circular serà el motor que guiï aquesta cinquena edició de la Biennal, i el punt de partida de les diferents propostes.

El temps que ha estat l'edifici en desús obliga a fer diversos treballs com ara la retirada de materials. El concepte de la fàbrica no és nou perquè el 2017 el L'Andart ja va utilitzar l’antiga fàbrica de la llana, al pont de la Tosca d'Escaldes-Engordany. 

Aquesta cinquena edició compta a més amb el suport d’Andorra Turisme i amb la complicitat inestimable de la Fundació Soriguer, que facilitarà la presència a la Catsa de dues instal·lacions de gran impacte artístic i visual. A més de la recuperació de la fàbrica, es posaran en valor  diversos racons de la parròquia, cosa que permetrà la revaloritzacó d’espais del nucli urbà, sovint poc coneguts o fins i tot nous, com el Camí del Benestar, o la Font del Borgador.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva durant la presentació del L'Andart a l'antiga fàbrica Catsa.

Relacionat

El L’Andart es farà a la tardor a Sant Julià amb San Marino de país convidat

Si en la passada edició de L'Andart el tema central va ser l’impacte de la Covid-19 en el nostre dia a dia- recordem que la pregunta de sortida era “Què faries si t’haguessis de confinar en una muntanya?”, en aquesta edició, el lema és “La muntanya en Circulació”.

Comentaris

Trending